lesgeven en training & africhting

Mijn naam is Joyce Komejan en heb in 2016 mij opleiding met dressuur specialisatie (instructeur niveau 4 (B t/m Z2)) aan NHB Deurne afgerond. Na afronding van mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan op het bedrijf van mijn ouders en mijzelf, om paarden en pony’s zadelmak te maken en/of op te leiden.


Inmiddels heb ik meerdere paarden opgeleid vanaf het zadelmak maken tot ZZ-zwaar (wedstrijd) niveau. Zelf ben ik hiernaast ook actief in de wedstrijdsport met meerdere paarden.


Op stal de Griendheuvel bent u aan het juiste adres om uw paard of pony zadelmak te laten maken, te laten doortrainen, wedstrijdklaar te maken, uit te brengen op wedstrijden of te corrigeren.


Tijdens de training staat uw paard bij ons op stal in volledig pension met evt. weidegang. Uiteraard bent u te allen tijde welkom om bij uw paard te komen kijken en om een training van uw paard bij te komen wonen. De duur van het verblijf van uw paard beoordelen we per paard en wordt in goed overleg, met u als eigenaar bepaald.
Na de training/africhting van uw paard is het mogelijk om bij ons lessen te volgen en gezamenlijk verder met uw paard aan de slag te gaan.


Ook hebben wij geregeld verschillende sportpaarden te koop van verschillende niveaus.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 06-55885931 (ook bereikbaar via whatsap)